Packs is één van de meest concurrerende en klantgerichte logistieke dienstverleners met een Benelux dekkend distributienetwerk. Eén logistieke dienstverlener voor uiteenlopende leveringen aan bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland gedurende zes dagen per week, dus óók op zaterdag. Met meer dan 60 depots in de Benelux is Packs altijd dicht bij u in de buurt. Packs onderscheidt zich door persoonlijk contact en persoonlijke zorg voor ál uw zendingen. We deliver. Your Packs!

FlowerPacks 

FlowerPacks zijn vers-zendingen met bloemen en bloemstukken. Anders dan andere logistieke dienstverleners vervoert Packs uw boeket juist wel van A naar B. Voor hetzelfde geld wordt uw persoonlijke smaak in boeketten aan de andere kant van het land bezorgd. Het geeft u tevens unieke mogelijkheden om een persoonlijke noot aan uw boeket mee te geven. Mits natuurlijk op een goede manier verpakt. Onze andere zendingen mogen uiteraard geen waterschade oplopen als uw FlowerPack niet juist verpakt is. 

Groothandel

Packs kan ook het vervoer van groothandel tot detailist verzorgen. Incidenteel, maar ook op reguliere basis. Wij kunnen u adviseren over het gebruik van speciale verpakkingen. Dit geeft de winkelier de mogelijkheid om het product direct in zijn/haar winkel te presenteren.

MediPacks

MediPacks zijn zendingen met medische producten en alles wat daaraan gelieerd is. Door de komst van internet en andere media raken particulieren er steeds meer aan gewend om (medische) producten online te bestellen.

Juist wanneer iemand afhankelijk is van medicamenten kan het een uitkomst zijn om gebruik te maken van een logistieke dienst die de benodigde middelen bij u aan de deur aflevert. Dit hoeft niet altijd uw huisadres te zijn maar u kunt ook denken aan bijvoorbeeld een vakantieadres of op uw werk. Steeds meer apotheken bieden deze dienst aan.

MedPacks ondersteunt apothekers in deze logistieke processen. Door de ruime ervaring van Packs in de gezondheidszorg, zijn er in samenspraak met apothekers diverse verpakkingen ontwikkeld die specifiek bestemd zijn voor het correct vervoeren van medicamenten. Medische artikelen zijn in sommige gevallen gevoelig voor temperatuurschommelingen. Packs is in staat om deze producten geconditioneerd te vervoeren.

FreshPacks

Fresh Packs draait om  het distribueren van verswaren. Hierbij kunt u denken aan groenten, fruit, gebak, chocolade, etc. Voor versproducten is het van essentieel belang dat deze op een juiste, geconditioneerde manier getransporteerd worden. Packs is in staat, zonder gebruik te maken van geconditioneerde voertuigen, levensmiddelen gekoeld en zelfs diepgevroren te vervoeren.

Verswaren zijn kwetsbare goederen, waarbij het van groot belang is dat de verpakking de producten in de juiste conditie houdt tijdens het logistieke proces. Een fust voor eenmalig gebruik voor leveringen aan, onder meer, particulieren en een recyclebaar fust, veelal gebruikt voor leveringen aan het bedrijfsleven. Packs heeft een speciale fustregeling waarbij leeg fust tegen een redelijke toeslag retour gaat naar de opdrachtgever.

Packs heeft de mogelijkheid om ook individueel verpakte producten op een verantwoorde manier te vervoeren. Dit biedt detaillisten en groothandel de kans hun producten landelijk in de markt af te zetten. Een taart laten bezorgen op de werkvloer, een fruitmand aan een ziekbed of een doos chocolade als felicitatie, met Packs is dit geen enkel probleem. 

TechPacks

Tech Packs bevatten elektronische artikelen die relatief kwetsbaar zijn om te vervoeren. Aandachtspunt hierbij is dat er door gekwalificeerd personeel voorzichtig mee omgegaan wordt. Door gebruik te maken van etiketten die eenvoudig verwijderbaar zijn blijft de verpakking onbeschadigd. In geval van extreem kwetsbare goederen bestaat de mogelijkheid om deze voor het transport te voorzien van een speciale verpakking. Deze verpakking zorgt ervoor dat de producten tijdens het transport onbeschadigd blijven.

Packs regelt zowel het vervoer van groothandel of importeur naar detaillist als naar particulieren.

MailPacks (Geregistreerde Briefpost)

Brievenbusstukken met een maximale afmeting van 38,0 x 26,5 x 3,2 cm en een maximaal gewicht van 2 kilo kunnen tegen een aantrekkelijk tarief in de brievenbus van de ontvanger afgeleverd worden. Uw voordeel kan oplopen tot meer dan 50% van normale aangetekende post. Voor MailPacks kunt u ook uw eigen verpakking gebruiken mits deze voldoet aan de maximale brievenbusmaten.

Als bewijs van aflevering geldt de GPS informatie die middels de Packs scanners wordt vastgelegd en die in PacksOnline zichtbaar is. Door op de link van de GPS informatie te klikken kan in Google Maps tot op enkele meters nauwkeurig worden gezien waar de zending is afgeleverd. 

 

Grotere aantallen?
Heeft u dagelijks of wekelijks meer zendingen dan maken wij graag een speciale offerte voor u. Bovendien kunnen wij ons software programma Snellogic bij u installeren waardoor u inzicht krijgt in de aflevergegevens van uw zendingen.
Stuur uw mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of neem contact op met 088-80.40.800

Packs Bedrijfsgegevens 

Internet: https://www.packs.nl/

Customer Service: info@packs.nl
Sales: sales@packs.nl
Marketing: marketing@packs.nl

Tel: 088-80.40.800

PacksOnline: orders.packs.nl


BTW nummer: NL851405290B01
KvK nummer: 54694485
Bank nummer: 52.22.99.210
IBAN: NL53ABNA0522299210
BIC code: ABNANL2A

Packs Nieuws

Tariefsverhoging van 1,5%

Tarieven 2021 Voor 2021 heeft Packs Commercieel ...

Thuiswinkelen is de ...

Hoogtij dagen In de pakketwereld waren er maar ...

PacksCenter Deventer BV.

Met ingang van woensdag 1 juli, gaat Christiaan ...

Wearepacks

Disclaimer & Procedures ...

Onderstaand informeren wij u over onze Packs ...

Vrachtfiets voor een ...

In Gouda rijdt een bijzonder voertuig rond. ...

PacksCenter Hoorn breidt ...

Luna Transport en Logistiek, onze PacksPartner ...

Packs heeft groene ...

PacksPartner Veendam/A7Logistics is vandaag een ...

Tarieven in de ...

Met stijgende verbazing volgt Benelux ...

PacksPartners ...

In verband met groei en een verdere verdichting ...

Packs breidt ...

Overnight- en innight Benelux pakketservice Packs ...

Packs bestrijdt ...

Packs Special Care BV, kortweg ‘Packs’ genaamd, ...

Packscenters

 

Politie besteedt ...

De Nederlandse politie besteedt al haar vervoer ...

Contact

Hoofdkantoor:  

Packs
Nijverheidstraat 2 d
4143 HM Leerdam 
The Netherlands

Sorting facilities (COP): 

Nijverheidstraat 2 d
4143 HM Leerdam 
The Netherlands

Customer Service: info@packs.nl
Sales: sales@packs.nl
Marketing: marketing@packs.nl

Tel: 088-80.40.800

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top